Online coaching

Online coaching is coaching waarbij we e-mail en Skype gebruiken in een traject over jouw rouw, jouw verlies en alle emoties die daarbij om de hoek komen kijken. Als dat jouw voorkeur heeft, kunnen we tijdens de coaching ook andere online communicatiemiddelen inzetten als chat, Facebook Messenger, telefoon, Whatsapp, of Google Hangouts.

De coaching vindt plaats vanuit een omgeving die voor jou prettig is, waar jij je veilig voelt en op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Ons contact kan als jij dat wilt, juist doordat het online is, sneller, vaker en intensiever zijn.

Er zijn een aantal mogelijkheden voor online coaching:

  1. Online schrijfcoaching
  2. Online gesprek
  3. Combinatietraject

Online schrijfcoaching (via e-mail)

Online schrijfcoaching is ideaal voor iedereen die ervan houdt om in zijn of haar eigen tempo na te denken en te formuleren. Je schrijft op een moment en een plek die je zelf kiest en zult ontdekken dat je al schrijvende zelf antwoorden kunt vinden op de dingen die je bezig houden. Als jouw coach zal ik je vragen stellen die inzoomen op de essentie van wat jij geschreven hebt. Vragen die verhelderen, verdiepen of versterken en stimuleren tot zelfreflectie. Vragen die aangevuld zullen worden met suggesties, tips en korte opdrachten.

De intensiteit van online schrijfcoaching wordt aan jouw wensen aangepast. Het kan bestaan uit een enkele of uit meerdere losse e-mails of uit een intensief traject van een week.

Online gesprek (via Skype)

Een online gesprek benadert de traditionele vorm van coaching. We spreken elkaar, al naar gelang jouw wensen en behoeften. Dit kan eenmalig zijn. Maar we kunnen ook een traject afspreken waarin we elkaar wekelijks of 2-wekelijks spreken gedurende een periode van 2 -3 maanden. Een online gesprek duurt 45 minuten.

Combinatietraject (via e-mail en Skype)

In het combinatietraject hebben we afwisselend contact via e-mail en via Skype. Een combinatietraject duurt 3 maanden. We starten met een gesprek van 1,5 uur via Skype. In de daarop volgende periode spreken we elkaar 1x per maand via Skype en hebben we tussendoor ongeveer 2 keer per week contact via mail. We ronden het traject af met een afsluitend gesprek via Skype.

Gratis sessie ‘leren rouwen’

Wil je weten of online rouw- en verliescoaching iets voor je is? Vraag dan hier je gratis sessie ‘leren rouwen’ aan.