Gratis sessie leren rouwen

Je staat op het punt om een gratis online sessie leren rouwen bij mij aan te vragen. Maar je weet nog niet zeker of dit echt is wat je zoekt. Mogelijk ben je op zoek naar orde en overzicht in de chaos van emoties in je hoofd. Of je wilt de draad van het leven weer oppakken en zoekt naar manieren om je verlies daar een goede plek in te geven. Diep in je hart weet je dat deze storm niet vanzelf zal overwaaien en je wilt weer leren dansen in de regen. Je wilt leren zien dat er nog een hele mooie wereld voor je open ligt. Je wilt leren rouwen, maar hebt geen idee hoe je dat doet of waar je moet beginnen.

Herken je jezelf hierin? Vul dan het formulier in en vraag jouw gratis online sessie ‘leren rouwen’ van 30 minuten aan. We bespreken jouw situatie en ik geef je tips en advies die je op weg helpen om te leren rouwen.

Na het versturen van het formulier neem ik binnen 2 dagen contact met je op om de sessie in te plannen. Ik stuur je daarnaast ook een automatische bevestigingsmail met 4 aanvullende vragen. Als je jouw antwoorden een dag voor onze sessie naar mij terug stuurt, help je mij om ons gesprek goed voor te bereiden.

Aanvraagformulier gratis online sessie leren rouwen:

(*) Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden van het formulier voor mij in te vullen?

(*) Om je de bevestigingsmail te kunnen sturen, ben je na het invullen van het aanvraagformulier automatisch aangemeld voor de nieuwsbrieven van de verliescoach.