Combinatietraject

Verlies is rauw, en heftig en pijnlijk tegelijkertijd. Het omgaan met rouw en verlies is hard werken. Ik weet hoe het voelt om afscheid te moeten nemen. Ik weet ook hoe het voelt om te leven met verlies en hier dagelijks mee geconfronteerd te worden. Ik weet inmiddels ook dat het juist dan belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Om aandacht te geven aan je gevoel, om je emoties niet weg te stoppen. Ik help je daar graag bij.

Het combinatietraject is een op jouw wensen afgestemd traject om je te helpen door de storm van verdriet en verlies heen te navigeren. Gedurende 3 maanden hebben we intensief contact, afwisselend via e-mail en via Skype.

We starten met een gesprek van 1,5 uur via Skype waarin we elkaar leren kennen en jij je verhaal vertelt. In de daarop volgende periode spreken we elkaar 1x per maand via Skype. We hebben twee keer per week contact via de mail en daarbij krijg je van mij vragen, inzichten, korte opdrachten en soms ook ‘huiswerk’. Tussendoor bespreken we via Skype jouw bevindingen en waar je tegenaan loopt. We zoeken verdieping daar waar jij dat nodig hebt. We sluiten het traject na 3 maanden af met een gesprek via Skype, waarin we terugblikken op de afgelopen periode en vooruit kijken naar de toekomst. Als je dat wilt, is het uiteraard altijd mogelijk om het combinatietraject na afloop te verlengen met 1 of meerdere online gesprekken of contacten via e-mail.

De kosten:

Het combinatietraject kost 575,-.