Coaching in de Auvergne

Sinds de zomer van 2018 woon ik met mijn echtgenoot in de Auvergne, een oase van rust, ruimte en stilte in het midden van Frankrijk. Maar de Auvergne is ook het grootste vulkanische gebied van Europa, en een bij iedere bocht veranderend landschap van ruige bergtoppen en glooiende heuvels.

De praktijk van de verliescoach is gevestigd in onze oude boerderij in de heuvels rondom het dorpje Pionsat. Woon je in de regio, of ben je er voor vakantie, en heb je het gevoel dat je vastloopt in je emoties? Heb je moeite om je verlies een plekje te geven? Heb je het gevoel dat je rouwproces alles overheerst? Lees dan verder over wandelcoaching of over de mogelijkheden voor persoonlijke gesprekken “aan de keukentafel” van mijn praktijk. Of neem contact met mij op om te onderzoeken welk traject bij je past. Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken.