Aanbod

Rouw- en verliesbegeleiding

Rouw- en verliesverwerking wordt vaak geassocieerd met overlijden.  Je leven verandert ingrijpend door het afscheid van een dierbare. Maar ook het verlies van werk of gezondheid kan een diep spoor achterlaten.  Je toekomstbeeld verandert en je wereld zal nooit meer hetzelfde voelen. Soms is het moeilijk om in deze nieuwe werkelijkheid opnieuw je pad te vinden. Rouw- en verliesbegeleiding kan je daarbij helpen.

Bij veel praktische zaken kijkt niemand er van op als we om hulp vragen. Maar als het om onze gevoelens en emoties gaat, denken we vaak dat we het alleen moeten doen. Terwijl juist dan hulp zo wenselijk kan zijn.  Rouwen, je verlies verwerken, je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je helpen. Met gesprekken en door het aanreiken van handvatten en tips.

Wil je ook beter om leren gaan met je rouw en je verlies? Neem dan contact met mij op om te onderzoeken welk traject van rouw- en verliesbegeleiding bij jou past. Samen gaan we op zoek naar de balans in je emoties, de balans in je leven. Samen laten we je verlies onderdeel worden van jouw levensverhaal en van jouw toekomst.

Wil weten op welke manier ik kan je helpen om te leren rouwen? Lees dan verder over de mogelijkheden voor online coaching of voor coaching in de Auvergne.  Of vraag hier je gratis online sessie ‘leren rouwen’ van 30 minuten aanvragen.