Aan de keukentafel

Vroeger dacht men dat iedereen die rouwde om een verlies vijf fases doormaakte: ontkenning, woede, onderhandelen, depressie, aanvaarding. Het model achter deze gedachte suggereert ten onrechte dat een rouwproces volgens een vast stramien verloopt. Iedereen die wel eens met verlies te maken heeft gehad, zal immers herkennen dat dat niet volgens een vast patroon verloopt.

Als je rouwt zal je aandacht continu heen en weer bewegen tussen doorgaan met leven en stilstaan bij je verlies. Ieder rouwproces is daarbij uniek en volgt een eigen slingerbeweging. Ik kan je helpen om jouw slingerbeweging in jouw tempo en op de manier die bij jou past in balans te houden.

Wij voeren onze gesprekken in ons huis in de heuvels van de Franse Auvergne, letterlijk aan de keukentafel, behaaglijk op de bank of het zitje bij de openslaande deuren. In de zomer verkassen we naar buiten, naar de loungebank in de tuin of naar de houten tuintafel.

Ieder coachingstraject is uniek, afgestemd op jouw wensen, jouw behoeften en jouw tempo. We spreken elkaar één keer per week en de meeste trajecten duren gemiddeld 2 maanden. Heb je behoefte aan meer of minder gesprekken, een hogere of een lagere frequentie? Ook dat is allemaal mogelijk.

De kosten:

Ieder gesprek duurt een uur en kost € 75,-.